Skip to main content

Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen lijken ingewikkeld. Vandaar dat veel mensen dezelfde zorgverzekering houden. Jammer, want je kunt honderden euro’s besparen op je zorgverzekering. En eigenlijk is het niet ingewikkeld. Zeker niet met onze tips.

Vergelijkingssites

Veel mensen kijken op vergelijkingssites zoals Independer en Verzekeringssite en raken dan verward. Moet je nou wel een tandartsverzekering nemen of niet? Werelddekking? Fysiotherapie? Alternatieve geneeswijzen?

Vaak pakken ze dan hun oude zorgverzekering en kiezen voor de zekerheid een zorgverzekering met ‘alles’. Niet gek dat je dan weinig voordeel behaalt op je zorgpremie. Om echt te besparen, zul je keuzes moeten maken.
 

Slim kiezen

Door slimme keuzes kun je veel geld te besparen zonder dat het ten koste gaat van de zorg welke je krijgt. Want waarom zou je betalen voor een dure aanvullende zorgverzekering als je dat toch niet nodig hebt? En misschien heb je dit jaar geen nieuwe bril nodig en over twee jaar wel. Neem dan pas over een paar jaar een aanvullende zorgverzekering met vergoeding voor brillen.

Welke zorgverzekering is het handigst

Op deze website bekijken wij een aantal situaties en zoeken daarbij een voordelige zorgverzekering uit. Zodat je beter kan bepalen welke zorgverzekering het meest geschikt voor jou is.