Skip to main content
Google Play Giftcard

De Google Play giftcard, een origineel cadeau

Veel mensen zullen het herkennen: u heeft een verjaardag, maar weet niet goed wat u de jarige moet geven. U wilt niet te veel geld uitgeven, maar u wilt ook niet met een standaard cadeau aankomen. Bovendien moet het een cadeau zijn waar de jarige daadwerkelijk wat aan heeft. De Google Play giftcard biedt in dit geval uitkomst. Het is een origineel cadeau waar iedereen wel wat mee kan. Bovendien kunt u zelf bepalen hoeveel geld u uitgeeft aan het presentje, omdat er giftcards beschikbaar zijn met verschillende waardes.

Wat kunt u allemaal met de Google Play giftcard?

Met de Google Play giftcard schaft u eigenlijk een tegoed aan om apps te kunnen downloaden. Apps kunt u in Nederland alleen maar via de Playstore aanschaffen. Daarvoor moet u echter wel geld op uw account hebben. Na activering van de giftcard krijgt u direct een code. Met deze code kunt u direct het geld op uw account zetten.

Zoals eerder vermeld worden er Google Play giftcards verkocht met verschillende waardes. U kunt kaarten aanschaffen voor 15, 25 en 50 euro. Het betalen gaat online, de transactie is daardoor snel voltooid. De code wordt meteen na de betaling naar u gemaild.

Handig voor anderen en voor uzelf

De Google Play giftcard is leuk om weg te geven, maar u kunt hem natuurlijk ook voor uzelf aanschaffen. Dus heeft u apps op het oog die u graag wilt installeren op uw telefoon, ga dan snel naar een webshop waar u de giftcard kunt kopen.