Skip to main content

Het administratiekantoor Groningen neemt u veel werk uit handen

Een bedrijf hebben brengt veel extra werk met zich mee. Niet alleen moet u ervoor zorgen dat u voldoende opdrachten krijgt of artikelen verkoopt. U moet ook nog een gedegen administratie bijhouden. Dit is nodig voor een goede bedrijfsvoering en bovendien wil de Belastingdienst inzicht in de ontwikkeling van uw bedrijf. Hoeveel heeft u verdiend, hoeveel kosten heeft u gemaakt? Dit moet allemaal duidelijk zijn.

Laat uw administratie voeren door een professioneel kantoor
Een ondernemer moet regelmatig Btw-aangifte doen. Meestal per kwartaal, maar soms ook maandelijks. Daarnaast moet natuurlijk jaarlijks aangifte worden gedaan voor de inkomstenbelasting. Maar dan bent u er nog niet. Want u wilt natuurlijk ook zelf goed inzicht hebben in de inkomsten en uitgaven. Als er een nieuwe bedrijfsauto moet worden aangeschaft dan wilt u weten of u daarvoor de financiƫle middelen beschikbaar heeft. Het administratiekantoor Groningen neemt u alle rompslomp uit handen. U heeft het hele jaar door inzicht in uw situatie en kunt daardoor verantwoord ondernemen.

Het administratiekantoor zorgt dat alles op rolletjes loopt
Het enige dat u hoeft te doen is ervoor zorgen het administratiekantoor Groningen tijdig over alle relevante stukken beschikt. Deze worden voor u gearchiveerd en verwerkt in Btw-aangiftes. Daarnaast worden uw facturen gebruikt voor het opstellen van de jaarrekening. Al deze diensten kunt u naar eigen inzicht afnemen. U kunt uiteraard eerst informatie inwinnen voordat u een contract ondertekent. Er wordt altijd eerst met de ondernemer gesproken over de aard van het bedrijf en de werkzaamheden die het administratiekantoor kan overnemen. Pas als beide partijen het daarover eens zijn worden er zaken gedaan.